Reklama

Katolici - jsou normalni?

Rose (Čt, 6. 2. 2014 - 18:02)

cirkev je zneuziti krasneho uceni JK pro vlastni prospech. JK nebyl knezem, ani za viru zadny poplatek nevybiral. Cirkev je z viry delat biznys... FUJ

Jana (Čt, 6. 2. 2014 - 16:02)

Desatero nedodržují...Ale Ty si pleteš víru a církev. Církev taky nemusím, ale ta přece nemá nic společného s Bohem a desaterem, ta jen opakuje již řečené.

s ministranta (Čt, 6. 2. 2014 - 16:02)

Naprosto souhlasím, kdyby... Desatero nedodržují především faráři, honí si ptáka a kouří malé kluky( vše jsem viděl na vlastní oči), někteří osahávají děti a vy krávy jim to baštíte!
sice jsem také volil Karla, ale jen proto že toho vola uslintanýho nemůžu ani vidět. Ale Karel by si také měl už konečně dát pauzu, není mu rozumět a sotva leze. Jinak zdravím všechny sprosťáky v této diskusy.

jirka (Čt, 6. 2. 2014 - 14:02)

Katolíci se snaží žít...Jako parodie fakt dobré. :-)

Jana (Čt, 6. 2. 2014 - 13:02)

Katolíci se snaží žít...Naprosto souhlasím, kdyby už nic jinýho, tak desatero je soupis základních pravidel slušného chování.
I když pochybuji, že ti, kteří tady urážejí, vůbec vědí, co je desatero.

((,- (Čt, 6. 2. 2014 - 12:02)

Katolíci se snaží žít mravně. Záleží na lidech. Nejsem proti věřícím jiného vyznání, protože věříme v jrdnoho Boha. Pan kníže Schwarnzenberk je dobrý katolík, když zemřel Havel tak se křižoval u každé svaté sochy na mostě a přeje církvi, to by byl panovník pro náš stát. Pan farář ho mátaké v oblibě, ráda bych ho viděla jako našeho krále, monarchie je pro nás nejlepší řešení

PAUL (Čt, 6. 2. 2014 - 00:02)

Katolíky nechte být....KATOLICI JSOU SVINE HORSI NEZ KDOKOLIV JINAJ VETNE TEBE CURAKU,,NEBO KUNDO VYMRDANA SVINASKA

mareček (Ne, 12. 1. 2014 - 11:01)

teraz som tu mal doma jedneho...A že jsi neměl rypačku v kostele?Spousta farářů je na chlapečky, tak by se to nějakému třeba zalíbilo.

jebající věřící (So, 11. 1. 2014 - 20:01)

vše jde zkloubit, víra sex, občas nějaká čórka, promiskuita, protže pak jdu ke zpovědi a vše je odpuštěno, proto jebu holky a kradu, modlím se hulím a piji. Juklíček Ruda

Mare (So, 11. 1. 2014 - 13:01)

o nedokonalosti - píše:

"Takže se naskýtá otázka, když je to učení Kristovo tak dokonalé a pro fanatiky zcela jasné, proč se od něj klidně církev odkloní."

A kdo říká, že je to Kristovo učení ?

gog (Pá, 20. 8. 2010 - 14:08)

paja3030seznam.cz rozuměli byste si s Adou
!

paja3030seznam. (Pá, 20. 8. 2010 - 12:08)

...zdravím všechny....nebylo by na škodu, kdyby jste nakoukli do židovského žvástu , který se nazívá " Talmud" ....rozděluje lidstvo židy a nežidy.....nežidé,křesťané a veškeré národy jsou prej zvířata a dobytek na zabití.....řekl bych že problém na naší planetě je ŽID....lichvářská centrální banka(žid), zbrojní průmysl pro který je mimo jiné výhodnější válka nežli ničení zbraní(žid), média takzvané vymívání mozků(žid), zločinecké plegiátorství,lhaní a duševní genocida v podobě bible popř. marxismu(žid)..všude krev,utrpení, zoufalství...momentálně bych systém ve kterém žijeme už stovky let nazval "ŽIDOBOLŠEVISMEM". ..?

HOMOSEXUÁL (Po, 26. 10. 2009 - 16:10)

Když už nehceš ze zřejmých...NENÍ.
Mám 2 děti.

Mám je ráda a vím,že by to bylo dost smutný,ale určitě bych ho od prahu neodehnala.
Pořád je to moje dítě.
Už jako věřící člověk.

Možná,že by bylo na mě hodnější,jak to normální.
Lásku jim přeji,nemám jen táda takové ty přelétavé lidi.

Bára (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Když už nehceš ze zřejmých důvodů argumentovat na to, co jsem napsala, tak by mě aspoň zajímalo, co bys dělala, kdyby tvoje dítě bylo homosexuální??

. (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Ano, jsem zakomplexovaná,...Stejně si každý vše udělá podle své situace.Svého já.

Bára (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Ano, jsem zakomplexovaná, díky svým rodičům, kteří mě vychovávali přesně v těch názorech, jaké tu propaguješ ty. Víš, jak je těžké s tím v dospělosti bojovat? Jestli to vůbec jde? Dovedeš pochopit, že taková výchova a takové názory jsou škodlivé a nebezpečné pro děti, kterým se to vrývá do podvědomí a pak jim to komplikuje celý život?
Ty ale špatně čteš, co píšu - za prvé jsem nikde nepsala, že se nutně vdám, za druhé ani neplánuju cíleně manželskou ani partnerskou nevěru, psala jsem jen, že chápu, proč lidé nesouloží pouze v manželství, nepovažuju za správné ubližovat tím svým protějškům, ale pokud tím nikdo nikomu neubližuje (nežije třeba v partnerství, nebo se na tom partneři dohodnou), tak je to jen a jen jeho věc a nikdo nemá právo ho soudit. To je celé. Hlavní a to nejdůležitější je respekt a úcta k ostatním a od toho se vše odvíjí. A to v tvých názorech nevidím, promiň.

. (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Mýlíš se, na sex teda...Jsi tedy zakomplexovaná.Neodsuzuji lidi,jen se mi nelíbí názor,že se vdáš a půjdeš hledat soulož tedy sex jinde.Víš?

Bára (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Píšeš,že je necháš používat...Ale copak někde píšu, že jim něco budu zakazovat? Budu se snažit je chránit před tím, aby jim někdo cpal do hlavy to, co se snažili celé dětství nacpat do hlavy mě. Až budou starší, nechám je, aby si názory udělaly samy, budu plně respektovat, pokud se stanou katolíky čí propadnou jinému náboženství, rozhodně jim nebudu kafrat do života, moralizovat a zakazovat, jako to právě křesťané často svým dětem dělají.
Pokud budou homosexuálové, tak co? Tak budou, no, o nic přejce nejde, budou mít moji plnou podporu.
Co kdyby tvoje dítě bylo homosexuální?

Bára (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Mýlíš se, na sex teda nemyslím, díky rodičům katolíkům a jejich výchově "sex je fuj" mám s ním problémy a to až takové, že nemůžu mít děti.
Kam vedou drogy, chlast a mejdánky mě nezajímá, to s tím totiž vůbec nesouvisí, nevím, proč to sem pořád pleteš.
Pochop, že člověk, který neuznává že sex je fuj a patří pouze do manželství, tak není nutně promiskuitní ani netíhne k jiným podobným slabostem a dokonce může žít slušně, normálně a spořádaně.
Je tak těžké nevidět svět pouze černobíle, skrz předsudky a pravidla? Používat vlastní rozum, ne jen to, co předkládá církev?

ggass (Po, 26. 10. 2009 - 13:10)

Děti nevychovávám a až budu,...Píšeš,že je necháš používat vl.rozum a přitom jim zakazuješ víru.Kolik lidí z nevěřících rodin - je katoliků- to pak děti vyženeš?
A co,když z nich budou např.homosexualové.

Reklama

Přidat komentář