Reklama

muži s velkými prsy

Návštěvník (Čt, 27. 1. 2022 - 04:01)

něconajdetehttp://www.natureday.com/testimonial/male_testimonials.phpProštudujte si tohle a posílají to i do Čech a není to zas tak drahé a je to vyzkoušené. Rovněž i tohlehttp: //www.natureday.com/

Olda (Po, 24. 1. 2022 - 15:01)

Je pravda že k mužům podprsenky jaksi nepatří i já jsem se s jejím nošením musel dlouho vyrovnávat. Ale při tvoření opruzenin v prsní ryze a při tření bradavek o oblečení to dost bolí .
A zatížení váhou prsu na páteř je to taky nepříjemné. I když se to někomu nelíbí tak opravdu jiné řešení z lékařského hlediska není.

MAX (Po, 24. 1. 2022 - 09:01)

V poslední době sleduji že mnoho mužů má velká prsa a bradavky, přesto tito muži nemusí nosit na veřejnosti podprsenku, naopak holky později ženy které prsa nemají, podprsenku musí nosit, je to velmi nespravedlivé, zvláště v létě kdy by se mohly koupat a opalovat. Muži s velkými prsy se tak mohou pohybovat bez podprsenky v létě jen v trenkách- v plavkách kde se jim chce. Není to diskriminace žen, v dnešní době by obě pohlaví měli mít stejnou možnost nosit- nenosit podprsenku a ne se řídit nějakým starším nařízením, ať si podprsenku nosí kdo chce-komu to vyhovuje a navíc lékaři doporučují ze zdravotních důvodu nenosit podprsenku a nechat volnost prsům - podprsenku mají nosit jen ti kteří mají obrovská prsa- z důvodu zátěže páteře a v době kojení

Pepa (Út, 25. 1. 2022 - 00:01)

To, že by si ženy měly zakrývat prsa a muži nemusí, není dáno nějakým nařízením, ale definicí pohlavních znaků. Prsa jsou u žen definována jako sekundární pohlavní znak, který se běžně na veřejnosti neukazuje nebo spíš aspoň jeho část. Jinak si myslím, že muž na pláži v podprsence by vyvolal větší pozdvižení než žena bez.

MAX (So, 29. 1. 2022 - 15:01)

p.Pepo- pohlaví se řídí tím co mají lidé v rozkroku, ale i to není někdy pravda, několik žen má v rozkroku penis, ba naopak i některým mužům tento element schází a jsou zařazení mezi chlapy. Já osobně jsem zažil při koupání na šachtě kde jsou jen sprchy 17letého učně kterému chyběl penis s varlaty a přesto měl nejen mužské jméno ale učil se ve skupině chlapců, v rozkroku mu visela pouze nějaká šňůrka, jako by tam měl zastrčený nějaký tampon. Proč by ženy, které skoro prsa nemají, mnozí chlapi mají pořádně vyvinuté i s velkými bradavkami že by mohli ihned kojit, se tyto ženy nemohly opalovat a chodit bez podprsenky - žijeme přece v demokracii, ať si každý nosí/nenosí tak jak mu to vyhovuje a ne pod nějakým nátlakem že musí žena mít podprsenku, přestože i ze zdravotního hlediska je doporučováno ženám chodit bez ní. Ptám se žen a dívek jak to vidí ony- chodit na veřejnosti bez podprsenky ? vždy se na to dá zvyknout a je čas to změnit.

Pepa (So, 29. 1. 2022 - 17:01)

Samozřejmě máme demokracii, ale to neznamená anarchii. Jsou určité zažité hodnoty, které daná společnost dodržuje. Jejich změna chvíli trvá. Pohlaví není dáno velikostí penisu nebo prsou, ovšem někteří lidé to mají těžké. Někde ženy na pláži podprsenku odkládají a je to v pohodě. Muži občas nosí plavky, které jsou podobné jednodílný plavkám u žen, mají teda prsa zakryté, ale dvojdílné bikiny by byly nyní hodně extravagantní.

Návštěvník (Pá, 21. 1. 2022 - 10:01)

JÁ NOSÍM PODPRSENKU ASI 10 LET, 90B-C, HLAVNĚ ŠIROKÁ RAMÍNKA A ŠIROKÉ ZAPÍNÁNÍ VZADU, SILIKONOVÉ PRSNÍ VYCPÁVKY 600G ,DÁMSKÉ KALHOTKY NOSÍM UŽ ASI 40 LET. S MANŽELKOU PROVOZUJEME SEX 1-2 ZA MĚSÍC, COŽ SI MYSLÍM,ŽE VE 72 LETECH JE TO JEŠTĚ DOST DOBRÉ,SPODNÍ PRÁDLO NÁM VYHOVUJE OBĚMA A PODPRSENEK MÁM ASI VÍC NEŽ NORMÁLNÍ ŽENA (15), UŽÍVÁME SI ŽIVOTA JAKO ZAMLADA A SEX NÁS JEŠTĚ BAVÍ, NEDEJTE NA ŽÁDNÉ KECY TO JE JENOM BLBÁ ZÁVIST MĚJTE SE HEZKY , ČAU HONZA

Návštěvník (St, 8. 12. 2021 - 08:12)

Nemsí jít o nadváhu.Ženská prsa může mít muž i z jiného důvodu.Na světě takových mužů zase tak málo není.Naučil jsem se s tím žít i když to můj život občast komplikuje.Většina lidí neví o co jde.

Magda (St, 13. 10. 2021 - 21:10)

Můj přítel se rád navléká do dámského spodního prádla. Asi je to kluk s ženským mozkem. No co, asi si najdu skutečnýho chlapa

Radek (Út, 3. 8. 2021 - 09:08)

Já jsem také ujetý na ženské kozy. CHtěl bych takové 3 - 4 a nosit podprsenku. Chtěl bych zažít, jaké to je když se houpou a jaké to je když je kluk nebo holka osahávají. Ai jsem měl být ženskou.

Deny (Pá, 3. 9. 2021 - 07:09)

Já také ženám závidím, ale nejen kozy. I kundu a celkem i postavu. Co bych dal za to být pohlednou ženou. Závidím slečně Španihelové, je krásná a byla do 28 let krásným chlapem. Sexuje s chlapy a užívá si ženství a ženský orgasmus. Prý hodně kluků by chtělo být ženskou.

Klisnička.Eli (Ne, 1. 8. 2021 - 01:08)

Omlouvam se myslím si že moc nechapete pojem ani trapeni velkych prsou

Trapko (St, 28. 7. 2021 - 19:07)

Zdravím všechny. Bohužel i já mám velké prsa , takový solidní dvojky. :-D Nesnáším to, stydím se,jsou hnusný a já kvůli nim nesnáším svoje tělo. Teď když jsem starší(29),tak si ze mě srandu udělá jen opravdový tupec, alespoň v tomhle mám již trochu klid. Největší peklo je to v létě , kdy je ani nemůžu schovat pod mikinu. Chodím jen v tričku s potiskem, který je dokáže trochu schovat. Koupaliště jsem si už dávno odpustil a to koupání zbožňuji. Stydím se svléknout i před blízkými osobami. Mám z toho neskutečný mindráky. Asi je na čase s tím jít k doktorovi.. :-D Kamarád je má podobně velká a vůbec mu to nevadí. Chtěl bych jeho mentalitu. Pfff , no když fouká vítr a tričko se oblepí po těle , tak to bych se hanbou propadl. :-D Je to fakt hrozný. Kéž bych měl normální kozy(žádný). :-D To bych měl najednou elánu, tím si jsem jistý. Ještě malá poznámka, tlustý nejsem , takže jsem se k nim neprožral jak nějaký prasátko. :-(( Ale jinak jsem zcela zdráv , tak si vážím alespoň toho. Jistě je mnoho horších věcí v životě.

Deny (Čt, 29. 7. 2021 - 05:07)

No vidíš, já jsem úchylný na kozy. Chtěl bych mít ženský kozy, jak je závidím ženám. Chtěl bych nosit podprsenku. Pokud mám být upřímný, raději bych byl ženskou. Ale nevím, jak bych zvládnul sex s klukem

Trapko (Čt, 29. 7. 2021 - 07:07)

No.. :-D Pokud nejsi gay , tak to nevim hele. To by ti nebylo moc příjemný. Mně se ženský prsa líbí , ale ty moje nejsou pěkný. :'-D A nechápu co tě tak láká je mít jak ženská. Hádám , že těm klukům z toho videa co tu je dost závidíš a musím uznat, že ten jeden je má opravdu perfektní , ale nevim jak bych se smířil je mít až takhle velký.

jirka (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

jestli chceš nosit podprsenku tak si do ni kup silikonové výplně , můžeš si vybrat velikost a váhu prsou jakou chceš a jsou úplně stejné jako přírodní

Pavel (Čt, 18. 2. 2021 - 21:02)

Ahoj prsa mi zacali rust od 17let dnes nosim podprsenu 90C dlouho sem se stim nemohl vyrovnat a lidi se na me divne koukali ale zvykl sem si a jsem spomkojeny

Olda (So, 22. 1. 2022 - 13:01)

Mě se hodně zvetsila prsa na 95B. Dlouho mi trvalo se s tim naučit žít.I když nemám nijak silnou postavu tak jsem po doporučení lékařky musel začít nosit podprsenku protože mi ta váha dělala optize na krční páteř. Od té doby jsem v pohodě. U nas se vše moc řeší v zahraničí je normální tyto problémy jednoduše vyřešit nošením podprsenky.

Denysa (Pá, 12. 3. 2021 - 20:03)

Jsem kluk a strašně závidím holkám kozy a kundu. Prostě bych chtěl být ženskou, rodit a kojit. Musí být úžasný pocit oblékat se jako žena, používat podprsenku. A kalhotky. A užívat si sex jako ženská..........Ach jo co bych za to dal probudit se jako žena se 4 kozama.

Ivan (Pá, 19. 3. 2021 - 11:03)

Ahoj. Vim ze je to pro tebe slozite ale je to resitelne. Chapu te. Kdyz budes chtit tak napis na: [email protected] Ivan

Reklama

Přidat komentář