Reklama

Léčba rakoviny - javorový sirup + soda

Hana (Út, 6. 4. 2010 - 18:04)

Milí přátelé, tak zpět k...Prosím ,chci se zeptat co je to MMS1 a MMS2?Nikdy jsem o tom neslyšela.Léčím se na onkologii už 7 let,javorový sirup zkouším od října 09.

Batles (So, 20. 3. 2010 - 18:03)

Ahoj Mirku,opravdu mi běhal mráz po zádech, když jsem četl co se ti dělo s tím šarlatánem. Sám mám většinou negativní zkušenosti s léčiteli a to se nejednalo o nic tak závažného, jako jsi měl ty. Ze srdce ti přeji jen to nejhezčí žití a velmi pevné zdraví. Jsem opravdu moc rád, že to u tebe tak dopadlo.Já postupuji mnou výše popsanou cestou hlavně kvůli mým přátelům ze Švýcarska a především mluvím o MMS. Samotného léčení javorovým sirupem se sodou bych se bál. Smysl mi to dává hlavně kvůli zvýšení pH krve na 7,400 - tam už rakovina nemá šanci i podle vzdělaných odborníků. Zvýšit ale pH krve je velmi složitá a citlivá věc.Bez MMS by syn určitě šel na chemoterapii.Drž se a užívej života.Batles

mirek (Pá, 19. 3. 2010 - 08:03)

Milí přátelé, tak zpět k... TAk to já se mám moc rád abych se nechal nahongat na takovou blbost jako je javorový sirup.Nevím sice o jaký nádor šlo,ale pokud se mě týká,lečil mě šarlatán od Letovic a jsem rád že jsem skončil na operačním sále,bylo to za minutu 12.Přisšel jsem o ledvinu a lalok jater!Ten blbec na mě taky skoušel nějaké hokusy pokusy a tahal ze mě peníze,až policie a vymahači udělaly jeho praxi přítrž.Na onkologii mi byla nabídnuta experimentální léčba,už jsem neměl co ztratit a tak jsem si ji podepsal.První dávky jsem trpěl ale postupně si organismus přivykl,dostal jsem 16 dávek během roku a mám dnes pocit jako bych se po druhé narodil.Jediné co musím mít stale na paměti jsou dvakrát do roka návštěvy onkologie.JEDiné na co mě team lekařů prosil byla má pohoda a vyvarování se stresů.Měl jsem si dopřát vše co mi zvedalo náladu.Jaké bylo překvapení lékařů když jsem si v pauze mezi dávkama odjel do chorvatska a přijel zpět jako černoch,chodily se na mě koukat jako na exota!Měl jsem přímé sluníčko zakázané,ale mě sluneční paprsky pomáhaly a vlévaly sílu a to platí i dnes,se sluníčkem má aktivita roste a bez něj vyhasíná.Mirek

Batles (Čt, 18. 3. 2010 - 22:03)

měření-pH metrem.:hodnota...Evo, děkuji.

Eva Soukupová (Čt, 18. 3. 2010 - 15:03)

Milí přátelé, tak zpět k...měření-pH metrem.:hodnota 7 je neutrální hodnota.Všechny hodnoty nižší jak pH 7 jsou látky s kyselou reakcí.Naměřená hodnota sirupu 9,8 je látka se zásaditou reakcí.Soda je zásadotvorná,proto tlumí překyselení žaludku.Přidáním sody do javorového sirupu,který v přírodní podobě je kyselinotvorný se sirup neutralizuje.

Brňák (Pá, 12. 3. 2010 - 20:03)

A kde je můj příspěvek?Tož v řiti. Moderovaná diskuze má smysl, ale nesmí moderovat ňáké pobóchané cajzl.

Pražák (Pá, 12. 3. 2010 - 19:03)

A kde je můj příspěvek?

Batles (Čt, 11. 3. 2010 - 21:03)

Milí přátelé, tak zpět k věci. Syn je 18 dní po vyjmutí rakovinového nádoru-potvrzeno o týden později z laboratoře.Ihned jsem telefonicky kontaktoval kamarádku ve Švýcarsku, protože má rakovinu kostí a vyjmuty dva obratle. Loni v létě byla na vozíčku úplně hotová z chemoterapie a ozařování. Teď již dokonce chodí bez berlí a za měsíc přijede ke mně na návštěvu. Víte co ji postavilo na nohy?Protokol MMS 1000 od Jima Humbleho. Začala to brát v prosinci a podle poslední kontroly na onkologii je zlepšení o 80%!Brala i javorový sirup se sodou též od prosince. Sečteno a podtrženo - nechodí na chemo, bere MMS1 a MMS2 a 2 lžičky javor. sirupu se sodou denně.Syn též odmítl chemo i ozařování a bere 10 dávek MMS1 denně a dnes jsem vyrobil směs jav.sirupu+soda podle dostupných receptur,ale na dně je silná vrstva usazeniny-sody. Změřil jsem pH metrem hodnoty směsi a byly 7,8 pH.Co si o tom myslíte, čekal bych vyšší hodnoty, tak okolo 9 pH.Mimochodem, na pondělní kontrole říkal synův lékař, že nemá žádné metastázy, ani v krvi nějaké nebezpečné mrchy....bodeď by jo, když je mlátíme nejsilnějším známým zabijákem už 14 dní.Poznámka - ptám se pouze těch, kteří mají nějaké praktické zkušenosti s touto směsí, nechci žádné kritizující a odsuzující řeči.Děkuji všem, kteří mi pomohou radou, či nápadem, jak vyrobit konzistentní směs. Švýcarská kamoška je někde v zámoří na dovolené, zeptat se jí nemohu.Soda k rozpuštění ve vodě potřebuje patnácti násobné množství, takže to také nelze použít v javor. sirupu.Báječné a hezké dny přeji Vám všem.

Brňák (St, 10. 3. 2010 - 18:03)

123: "Fortýnova metoda se používá snad jako jediná v ČR v onkologickém ústavě v Brně."Jen škoda, že na Žlutém kopci neví, že nějaký debílek plácá kraviny o tom, co skutečně dělají.

Werich (St, 10. 3. 2010 - 08:03)

V boji s lidskou blbostí nemůžeme nikdy zvítězit. Ale nikdy nesmíme přestat bojovat.

123 (Út, 9. 3. 2010 - 23:03)

Než někoho nazveš hlupákem, tak se nauč číst mezi řádky. Pojem "jednoduché" bylo myšleno v porovnání s nákladným a dosti drastickým "klasickým" léčením. Nikdy jsem ovšem netvrdil, že podobné léčebné postupy jsou stoprocentní a jsou vysvobozením pro nemocné. Číst asi neumíš ty. To, že jsi to pochopil tak, jak jsi to pochopil je tvoje věc.

321 (Út, 9. 3. 2010 - 23:03)

Cituji tě: Fortýnova metoda se používá snad jako jediná v ČR v onkologickém ústavě v Brně. A to mělo být co? No, ty si to zase nějak obhájíš, překroutíš...

321 (Út, 9. 3. 2010 - 23:03)

Ty vědomosti si určitě doplň, opravdu to jednoduchá metoda není. Neumíš číst? Ty naprosto vše překroutíš. Nezatracuji netradiční metody, jen hlupáka, který tvrdí nesmysly, takže naposledy: devitalizace NENÍ jednoduchá. A teď už si tady plácej co chceš.

123 (Út, 9. 3. 2010 - 23:03)

Novinka, že se devitalizace provádí nejen v Brně pro mě není. To, že jsem slovně napadl J. Šrámka je pravdou a na tom trvám nadále. Vidím, že s tebou nemá cenu diskutovat. Nejdříve napíšeš abych si doplnil vědomosti a pak něco psal a pak hrdě zahlásíš, že se tato metoda používá i jinde. Kdyby metoda sirup + soda, devitalizace a jiné netradiční metody zabraly jen malému procentu nemocných, tak nevidím důvodu, proč tyto metody zatracovat.

321 (Út, 9. 3. 2010 - 22:03)

Dovol, abych připoměl: Přestože byl Fortýn lékař, tak u svojich kolegů lékařů tvrdě narazil. Vždyť to je také přece tak jednoduché : Stačilo skalpelu a nitě na podvázání nádoru. Samozřejmě, že to u všech nádorů provést nelze, nicméně tato jednoduchá metoda byla zavržena k vůli takovým lidem, jako byl zde na diskuzi imbecil Šrámek. ...také tak jednoduché...jako sirup? Vytrhávám věty z kontextu? Ty opravdu umíš jen napadat.A to si představ, že devitalizace se neprovádí jen v Brně. Novinka, co?

123 (Út, 9. 3. 2010 - 22:03)

Víš vážený, proti...Z kontextu je patrno, že jsem nemyslel, že je to tak "jednoduché", ale je třeba číst i dále a to, že jsem uvedl, že nic není stoprocentní. Ani jedna z uvedených metod. Nevím z jakého důvodu vytrháváš větu z celého kontextu. Navíc jsem psal, že ne každý nádor je vhodný k provedení devitalizace a že neodsuzuji klasickou medicínu, která se za léta hodně zvedla. Nicméně znovu opakuji : Metodu MUDr. Karla Fortýna provádějí na onkologickém pracovišti v Brně těm pacientům, kterým klasická medicína nepomohla. Nic více, nic méně.

321 (Út, 9. 3. 2010 - 22:03)

Víš vážený, proti metodě nic nemám já, pravděpodobně ani výše zmiňovaná slečna. Já si jen živě představuju, jak nakráčím na onkologii a řeknu: tak chlapi, o co jde? Vždyť je to tak JEDNODUCHÉ. Přece se to píše i na netu. Myslím, že by páni onkologové šli do kolen.

123 (Út, 9. 3. 2010 - 22:03)

jedinej kdo tu bezdůvodně...Zato ty jsi moudrost sama o sobě. Tak zajdi na onkologické pracoviště v Brně a řekni jim tam ať s touto metodou přestanou. Uvidíš, jak pochodíš... :o)

321 (Út, 9. 3. 2010 - 22:03)

jedinej kdo tu bezdůvodně napadá jsi ty. Vážený, doplň si svoje vědomosti a pak tu něco piš. Nepiš, že je to jednoduché - skalpel a niť. To není vůbec jednoduché. Nemotej se do věcí, kterým nerozumíš.

123 (Út, 9. 3. 2010 - 20:03)

Pro objektivního: tak si...Myslíte, že jsem to o té niti psal jako "nerozumný" člověk ? Vážená, doplňte si svoje vědomosti, než tady začnete lidi napadat. Fortýnova metoda se používá snad jako jediná v ČR v onkologickém ústavě v Brně. Jako chemoterapie a radioterapie tak i devitalizace nikdy nejsou a nebudou stoprocentní. Metodu devitalizace jsou ochotni postoupit ti, kterým klasická medicína nemá už co nabídnout. Samozřejmě, že touto metodou se nedají léčit všechny druhy nádorů. Např. moje babička prodělala radio a chemoterapii už v padesátých letech. Dožila se 84. let. Neodsuzuji tuto metodu, ale mělo by se dát místo i jiným, méně drastickým metodám, zejména když je zde velké procento uzdravených a nemají další volby.

Reklama

Přidat komentář