Reklama

Zkusenosti - Cestovani s malym ditetem

Kristyján (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Mám jasno v tom, že do...Přesně tak, že manažer je schopen hnát malé dítě přes půl světa na dovču. Rodič myslí jinak a nenapadne ho taková pitomost brát dítě do letadla na dlouhý let, když vidí, že děcko má problém vydržet v autě hodinu. holt udělá dovolenou blíž a ne za mořem.

Kryštof D. (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Mám jasno v tom, že do první třídy, kde se platí za příplatek za luxus, prostě vřeštící dítě nepatří, ať už mu je půl roku nebo deset let. 12ti měsíčnímu dítěti nevysvětlíš, že nemá brečet, ale jeho rodiči, že může obtěžovat ostatní, ano. Já sám jsem schopen docela dost ustát, co se týče dětí, jsem tolerantní, ale proč mám ustupovat někomu, kdo mě omezuje ve jménu vlastního pohodlí a pod dojmem, že všichni jsou z těch upatlaných hlučných dětiček, jejich hovínek, prdánků a říhání tak nadšení?!

Gmailman (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Ale znam ty chytroline ale na druhou stranu 12ti mesicnimu diteti jaksi nereknes milacku neplac, ja vim ze ti rostou zoubky a boli to ... a ono jaksi ne a ne prestat brecet a presto musi doletet z mista A do mista B protoze tam bude nasledujicich x-let bydlet .. Hlavne ze mas jasno inteligente...

Kryštof D. (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

A proc ma uklizecka jenom...Aha, takže neznáš. Koncepce přirozeného práva je postavená na tom, že svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná svoboda druhého.Jak primitivní princip, ale dodnes jej někteří nejsou schopni uznávat

Gmailman (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

A proc ma uklizecka jenom osmicku cistyho ? :-))) A proc i hlas trotla s IQ 95 ma stejnou vahu jako toho s IQ 135 ?

Kryštof D. (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

A proč má dítě cestovat letadlem jako manager ve first class?! Pokud si ti lidé připlatí za speciální služby, nechápu, proč je má rušit vřískající dítě někoho cizího. Mě by taky vyhodili, kdybych obtěžoval ostatní. Je to o obyčejné slušnosti a uznávání práva druhých. Znáte to s tím, kde končí mé právo?

Gmailman (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Clovek se na 12ti hodinovem letu docela nudi takze proc ne ... jen kdyby to dite za mnou tak nervalo .. asi vemu plastovou vidlicku a zapichnu mu ji mezi oci ..

Evik.Polak (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Zabít je zrovna nemusíš,...ne, ale s manzelem bydlime dlouhodobe v Asii, v lete me ceka 13hodin v letadle s 17mes. a 6ti telym synem. Leteme domu, pro me je to taky dovolena a nasi jsou stastny,ze nas videj, teda spis asi vnoucata:-) kazdopadne udrz takhle mrnavy deti sedet... to je nemozny. nemyslim si, ze mam parchanty, ale obcas bych je taky vymenila za sochy, ktery si odsedej 13hodin a je to... jenze to jsou deti, mimochodem za ne platime ty samy castky jako dospely! a to fakt neni malo!!! takze prestoze to je opruz, mej ohled i na tu mamu, ktera je mozna zoufalejsi nez ty, protoze nevi, jak tomu diteti pomoc... treba zalejhani ousek - peklo na zemi, pro takovyho mrnouse, kterej proste nevi, jak ma to,co ho boli popsat a tak rve.... DIKY, ze se aspon na minutku zamyslis, nad tim, jak muze byt i tem rodicum na druhy strane... hele pocit je to prisernej, zazila jsem prvni let s tim starsim, byly mu tenkrat 2... takhle zmlacena jsem po pristani nebyla snad ani po porodu.....

Jardajar (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Taky bych nekoukal na lidi, kdybych chtěl vzít dítě z nějakého důvodu na dovolenou... Je to jejich věc a nikdo jim v tom nezabrání... bohužel. Jinak JFK-FRA může bejt nepříjemný, ale zkus si takhle někdy FRA-SYD.

Damix (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Zrovna minulý týden jsem měl tu čest letět s uřvaným dvouletým děckem z NY do Frankfurtu. polovina letadla měla chuť ho uškrtit. šlo o noční let, odlítal v osm večer z NY, takže se lidi chtěli vyspat, což ovšem nešlo. 350lidí muselo poslouchat neustálé nářeky malého rozmazleného bastarda, který furt něco chtěl a věděl, že si to může vyřvat. Pak jsme se těch lidí zeptali co že táhnout dítě přes atlantik. Jeli na dovolenou (ještě přestupovali a letěli do Itálie). Takovýhle sobce fakt nesnáším. Chápal bych, kdyby se třeba stěhovali, to je potom táhnout dítě nutnost, ale na dovolenou na longhaul s dvouletým děckem?

Avivisex (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Malé děti nemají na...Kámoš má tři děcka s Japonkou. Chápu, že její rodina by je taky chtěla vidět. Ale pravda, on nelitá first class.

Misaviki (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Malé děti nemají na dálkovém letu co dělat, pokud to není nezbytně nutná situace (neumím si představit, co by muselo nastat, abych své mimčo vláčela 12 hodin letadlem)...

Lexaurin (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

No, ti haranti jsou vůbec...Jello Biafrao tom zpíval v písničce: I Kill Children.(to bylo ale blbý přirovnání)

Bibibiafra (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

No, ti haranti jsou vůbec přínos!

Tobby (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Není nic jednoduššího,...No, v té no kids by se zřejmě nebránili, ale family mají z nějakého důvodu pocit, že zrovna jejich harant musí oblažovat všechny!

Papullus (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Není nic jednoduššího, než zavést no kids class a family class. A hotovo.

PepcaD (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Ono vubec deti v letadle jsou potiz. Litam nekolikrat do tydne Praha-Londyn a neni to nic prijemneho, a to litam normalne turistickou tridou....asi by me stavlo zaplatit 3x vic za letenku a byt neustale obtezovan revem deti......

Ohó! (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Ad1) Přesně tak. A jelikož jsem normální smrtelník a čtvrt mega za deset hodin letu si nejspíš nikdy nebudu moci dovolit, je pro mě pochopitelně výhodnější, když ty děti budou křičet v první nebo business třídě než v kabině pro nás plebejce.Ad2) Ani v turistické třídě se nedělá bordel, to snad platí pro hromadnou dopravu obecně. Ale pobíhající spratek je něco jiného než křičící mimino. Je docela běžné, že v hromadné dopravě (včetně letadla) se vedle vás usadí propocený smradlavý tlusťoch, který kromě svého místa zabere i půlku vašeho, ale to se považuje za naprosto normální, nikde se to neřeší, a říct tomu vypasenému špinajzníkovi, ať se odsune, koupí si dvě místa nebo ať se alespoň pravidelně myje, by bylo považováno za diskriminační. Zato nemluvně, které brečí prostě proto, že je to nemluvně a nemá kde vzít sebekázeň a vychování starších dětí nebo dospělých, je třeba označit za nežádoucí...

Par poznamek (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

1) Rec je o dalkovych letech ve first class, coz je produkt, ktery stoji radove stovky tisic Kc. Vetsina lidi se do tehle kabiny v zivote nedostane, srovnavat to s tridou turistickou opravdu neni na miste.2) Presne jak pise clayton, existuje nepsane pravidlo, ze se ve first nedela bordel.I kdyz ma vetsina spolecnosti v prvni tride neco na zpusob oddelenych koji (nebo dokonce pokoje jako Singapore ci Emirates), stejne je detsky krik nebo nevychovany harant pobihajici po kabine krajne neprijemna vec, ktera do podobneho prostredi proste nepatri. A pokud to nedoukazou pochopit rodice, tak naprosto chapu pristup aerolinek, ze chteji cestovani deti omezit nebo zakazat. Z vlastni zkusenosti bohuzel vim, ze ani ta nejlepsi aktivni sluchatka krik z vedlejsi koje neutlumi.

Evik.Polak (Út, 28. 6. 2011 - 21:06)

Ale presne o tom to je - ja...tak to priste sedim s tebou:-)))) protoze kluci jsou "odkojeny" punkem a HC :-)))) to by se hlavne teda tomu starsimu fakt libilo:-))) jeste by hopsal po sedackach s tebou:-))) jupiiii mame partaka :-) az poletim, ozvu se:-))))

Reklama

Přidat komentář