Reklama

Příznaky nemocí

K (So, 15. 9. 2007 - 23:09)

Myslím, že bys měl zajít k doktorovi, když se necítíš dobře. Pro jistotu. Drž se.

K (So, 15. 9. 2007 - 22:09)

Ahoj Andreo, jsem na tom už třetí den stejně, ale k doktorovi se mi nechce. Prosím, zjistila jsi už, co by to mohlo být?

Návštěvník (St, 5. 9. 2007 - 18:09)

Z+bolíto,sem už nechodí!máte to taky číst,a né jen psát!

andrea S (St, 5. 9. 2007 - 16:09)

Mám už pátý den bolesti v levém podbřišku, pocit nevolnosti, plynatost, nafouklé břicho,zvýšenou chuť na jídlo...????

Marek (St, 5. 9. 2007 - 16:09)

Mám podobný problém,je mi 33let, mravenčí mi prsty na právé noze a na plosce mám pocit jako bych měl obrovský puchýř. Doktor mi nepomohl, řek, že tam nic nevidí :-(. Předem děkuji za radu,bigpop"seznam.cz Marek

Jana (St, 5. 9. 2007 - 15:09)

X, tak si to tak neber. Podle tvých příznaků by se mohlo jednat o rozjetou štítnou žlázu, nebo začínající deprese. Si myslím. A byl jsi někde u doktora ? Chtělo by to vyšetření.

olga borovickov (St, 5. 9. 2007 - 14:09)

bplesti v dolni casti bricha,ne prilis vyrazne.

Jana (Po, 3. 9. 2007 - 17:09)

Já ti věřím. Jdi k doktorovi. Pro začátek si ale vyber jen pár neduhů, co ti nejvíc ztrpčují život. Doktor není inženýr. Není schopen zužitkovat všechny informace. Držím palce.

y (Ne, 2. 9. 2007 - 14:09)

Však na Laďu se také vaří dehet.

X (Pá, 31. 8. 2007 - 21:08)

Ja ale nesjem ten co chodí domů každý den až ten další a nehulim, tedy příležitostně.
A co se týče aloholu je to samí jen příležitostně či vyjímečně (svátky, narozky, velikonoce, silvestr atd...)
A prostě od té doby mám tyto problémy co jsem výše psal. Tak nevim co mě máš co krytyzovat ty neandrtáče jeden, srandu si dělej ze zdravejch lidi co nemaj žádné zdravotní problémy. Nevim co lidi jako ty tady vůbec pohledávaj, vysmívat se co?

Laďa (Pá, 31. 8. 2007 - 20:08)

Otevři si pivo a zase se zhul do bezvědomí dobytku nic jiného si nezasloužíš

X (Pá, 31. 8. 2007 - 20:08)

Ona délka diskuzního příspěvku je omezená?
Sice jsem zapoměl dodat, že mám pořád křeče na prstech u nohou a mravenčení. Jinak jsem tam měl ješte par odstavců, tak jestli se někomu podaří je přečíst, když tam nejsou:(.
Děkuji tedy ještě jednou za odpovědi a pomocné rady.

X (Pá, 31. 8. 2007 - 20:08)

Asi si budete myslet že jsem hypochondr, ale ja už mám takové problémy půl roku:
1. Všechno začalo silvestrem tedy na přelomu roku 2006/7. Tehdy jsem to opravdu přehnal ....
Druhý den jsem měl okno jako .....
2.Od té doby, mě někdy dost silně bolí hlava a skoro spolehlivě mě začne bolet po požítí malého množství alkoholu. Což mě ale znepokojuje. Je to že "jen" na pravé straně hlavy takový silný tlak zevnitř hlavy až do oka a držim slzi na krajíčku, né bolestí ale prostě slzí samy od sebe.
3.Též mě zalehávají uší a to tak že někdy slyším to co bych neměl. Jednu chvylku mám prostě citlyvý zvukový vjem. A pak se to stane nejčastěji levé ucho mi zalehne jako bych si do něj strčil špunt. Není to ani tak bolestivé ale tlačí mě to jako bych si tam něco narvala to někdy se spojí i s druhým uchem. Prostě mám posit jako bych se potopil do velké hloubky. Tímto ale trpím už přes rok, když jsem byl v chorvatsku. Tak dá se říct že po celou dobu dovolené jsem měl zalehlé uši.
4. Od přelomu roku také jsem si všim že mi vadí denní světlo (televize či monitor ne, ale jak vyjdu ven tak koukám do země).
5. Od toho sudného dnem se mi zdá že asi musím mít něco s nosem, protože mi "smrdí" maso připomíná mi to exkrementy.
6. S rovnováhou problém nemám ale tak trochu se mi zhoršila chůde mám jakoby zdřevnatělé nohy, taky jsem měl problémy v autoškole prostě už nemám takový cit v nohou, ale naštěstí jsem závěrečky udělal bez problémů.
7. Když ráno vstávám nemůžu hned vyskočit, jinak cejtim jakoby odrvenou hlavu a trošku se mi zamotá hlava. Stejný problém je i když kratší dobu klečim či jen sedim na židly.
8. Tak dvakrát do týdne se mi stane že mám po ránu ochablé ruce, jen tak tak unesu petlahev abych se napil.
9. Malem jsem zapoměl na to že s tou chutí, asi souvisí i to že když třeba půl ne nejim tak mi prostě nekručí v břiše cejtim se celkově nafouknutý a pocit hladu je asi poloviční i když se můžu, když chci přejíst. A k tomu mam podivnou stolici nejčastěji tak ob den a to pak mám pocit jako bych držel dietu oproti tomu co jsem sněd. Kdyby prostě nebylo poledne, tak bych se snad ani nenajedl musim ale říst že se to začíná zlepšovat.
10.Dost podobně jsem na tom s pitím vody, třeba půl dne nemusím a pak vypiju půl flašky ale na malou jdu třeba až večer, nebo druhý denráno. Ještě asi před 8-9 měsíci jsem musel aspoň 5x denně a po novim roce mi sstačí 2x.
11. Začíná se mi dost převracet den a noc přes den bych si ce nespal, ale od 3-6 jsem na umření, pak usnu a proubudim se se západem slunce a pak zese nemůžu přes večer usnout vadí mi totiž veci které mi nikdy nevadily tikot hodin atd (i to že je vůbec televize zapojená v zásuvce

Lída (Pá, 31. 8. 2007 - 14:08)

372

Jáá.M (Čt, 30. 8. 2007 - 15:08)

219-chodím často na záchod a o močení mi vyteče pár kapek krve a strašně to bolí....co je to???

xsa (Čt, 30. 8. 2007 - 15:08)

hypochondr

Návštěvník (St, 29. 8. 2007 - 13:08)

Tak proč si to žral?

Zdeněk (St, 29. 8. 2007 - 11:08)

Před časem jsem snědl křenovou majonézu o níž si myslím, že byla otevřena již delší dobu( v ledničce). Od té doby, asi 1,5 měsíce mám nenápadné bolesti v pravém boku. Pokud se ohnu do strany cítím někdy bolest. Není intenzivní, nicméně je. Vždy po jídle mám pocity na zvracení a to po celo dobu kdy je v žaludku nějaká potrava. Začal jsem jíst méně a dietně. Rohlíky a mátový čaj. Nevím co by to mohlo znamenat. Cítím se lépe, ale bolesti v pravém boku jsou stále. Je možné, že by se mohlo jednat o natažený sval ze cvičení?

Mony (So, 25. 8. 2007 - 16:08)

Děkuji,žasnu......
ale neměl byste to tu opouštět,takových co vám poradí je málo.Děkuji

Ali (So, 25. 8. 2007 - 15:08)

ahoj...teda mě toho trápí dost, ale momentálně mam problém s tím, že musim často na velkou. třeba už uprostřed jídla mě z ničeho nic začně hrozně bolet břicho a musim běžet, ale nemam vyloženě průjem....spíš je stolice taková útržkovitá, světlá a ani toho tolik neni a často s ní vylučuju takové žluté šťávy, ale krev ne. jinak nijak nemocná nejsem, horečku nemam, nic mi neni. sem hodně štíhlá na 165 cm mam 43 kilo....promiňtě nevěděla sem jaké číslo si vybrat:)

Reklama

Přidat komentář