Máme v těle svou vlastní Továrnu na jedy
Příliš mnoho cukru = izolovaných uhlovodanů (a k nim patří i potraviny z vymílané mouky) časem stále více potlačuje a přeměňuje strážce našeho střeva, dobré bakterie, které nás chrání před škodlivými střevními bakteriemi, které mimo jiné produkují i vitamíny, protože je připravuje o potřebný životní prostor.
Kvašení cukru v tenkém střevě činí jeho prostředí stále kyselejším, takže i enzymy slinivky břišní, hlavně zabezpečující trávení potravy, ji mohou v tomto kyselém prostředí jen nedostatečně rozkládat. Vzhledem k nedostatečné činnosti enzymů slinivky břišní je potrava jen částečně natrávena, resp. strávena a převážná část přijaté potravy neživí nás, ale střevní flóru s narušenou rovnováhou, jejíž patogenní mikroorganismy se mohou nadměrně rozmnožovat a zaplavují nás svými kyselými a jedovatými produkty látkové výměny.
Při zdravém prostředí ve střevě představují kolibakterie významnou ochranu, možná nejvýznamnější ochranu proti rakovině a stále se stupňujícímu zamoření plísněmi. Protože však je naše střevní prostředí nadbytkem cukru a denaturované vymílané mouky (housky s marmeládou nebo medem, pečivo, dorty, bílý chléb, slazené nápoje) tak patogenně změněné, že ochranné bakterie jsou buď tak zdegenerované nebo potlačené (i vlivem přijímání antibiotik), máme ve svém těle vlastní "továrnu na jedy", v níž cizí bakterie a plísně každodenně otravují naši krev svými produkty látkové výměny, bojovými plyny a alkoholy.
Zdroj: Christine Heideklang - Nebezpečné plísně kolem nás
Komentáře
Chlorella "dodává aminokyseliny včetně nukleových kyselin"?? Takže nukleové kyseliny jsou druhem aminokyselin?? To jsou ale věci. "firma má zájem i o lidi, kteří pomohou dělat osvětu" - například osvětu pro zaměstnance? Na to by asi stačilo navštívit nějakou, možná i základní, školu.
Potom poznáte jak to skutečně je s naším zdravím a budete mít o čem skutečně přemýšlet.
Toxické látky, které by měli být z těla co nejrychleji odstraněny, se kumulují ve střevech, pronikají do krevního oběhu a orgánů. Organismus je neustále přiotráven zplodinami látkové výměny. Projevuje se to únavou, nesoustředěností, bolestí hlavy a oslabením imunity.
Ve střevech jsou přirozené mikroorganismy potlačovány hnilobnými bakteriemi a kvasinkami a tudíž nemohou vyrábět vitamíny B1, B2, K a další potřebné látky. To se může projevit kožními problémy, nervovými poruchami, poruchou krevní srážlivosti...
Hnilobné bakterie a kvasinky navíc produkují toxické láky, které dál zhoršují látkovou přeměnu na úrovni buněk organismu.
Po čase přirozené čistící a ochranné mechanismy zátěž nezvládnou a dochází k ochoření orgánů. Může dojít k onemocnění srdce, ledvin, jater, slinivky
Já si koupila nejdřív s kamarádkou dvojbalení(vyjde levněji)..a pak jsme si zas objednaly trojbalení(je ještě levnější)a já si vzala jedno balení ..,kamarádce zůstaly dvě.Jinak ,já měla pocit,že mi ten měsíc stačí,ale potom jsem se nechala přesvědčit kamarádkou a vzala si ještě to jedno balení.Jinak na www.natura.cz je i ceník,tak stačí se podívat.Někomu se to zdá drahé,ale na to ,nakolik je to fakt účinné je ta cena dle mého přijatelná,hlavní je,že u nás dvou zabral.
http://www.coloncleansingforum.com/t225-Colonix-Scam%3F%3F.html
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080822054838AArzfKY
taky už měsíc užívám Colonix, účinky po týdnu přišlí jak je na stráňkách napsáno. Akorát mám jeden velký problém přibrala jsem na váze 4,5kg, jídelníček mám pořád stejný. Proto mám strach užívat to dál. Nevím čím je to způsobeno, jestli vláknina na mě takhle působí? Máte nikdo s tím stejné zkušeností. Diky Leona.
- Odpovědět
Pošli odkaz