Reklama

Katolici - jsou normalni?

Katolíci (Út, 17. 1. 2017 - 08:01)

Jsou pakáž,chamrať,svoloč,lůza,das ksindl,
spodina,sebranka,banda,cházka,zločinecká
organizace,zloději,lháři,obscénní,patří před
soud a do vězení.

Apoštole (Út, 17. 1. 2017 - 08:01)

Nikoho nemáme soudit podle...Já z duše nenávidím pouze katolíky.Proč?To snad ani nemusím vysvětlovat.Nicméně jiní jako jsou Čs.Hus?,Luteráni,Protestanti,Evangelíci,Pravoslavní,Anglikáni,Českobratrský atd.,mi absolutně nevadí.
Pouze katolíci jsou pro mě nenažraná,prolhaná,zločinecká verbež,včetně
jejich přisluhovačů.Ti patří za mříže...

Apoštol (Út, 17. 1. 2017 - 00:01)

Nikoho nemáme soudit podle toho, zda dotyčný je muslim, nebo křesťan, evangelík, adventista, katolík apod.. Nemusíme s názory těchto lidí souhlasit! Ale důležitá je vzájemná tolerance, láska a úcta k bližnímu! Bůh je jen jeden! Všichni jsme byli stvořeni k Božímu obrazu!

Steve (Po, 16. 1. 2017 - 16:01)

stepanku ty sam si pekne...Na muslimy, proč né? Jsou to satanova sekta - s tou se bojovat holt musí. A bránit si vlastní zemi a lidi taky musím.

Pokud se ti to nebo tady nelíbí, můžeš klidně odejít žít jinam.

rose (Po, 16. 1. 2017 - 12:01)

stepanku ty sam si pekne sprosty a jeste vytahujes kalasnikova, jako vsichnmi katolici...

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Prosím a žádám anonyma pana Kukačku (ten co tady píše text do jména) aby zde psal slušně, a nepoužíval vůči mne (i jiným) vulgarismy, na úrovni nikdy není ten co používá vulgarismy. Pokud jej provokuje slušná diskuze tak at' nás laskavě opustí a jde se bavit jinam mezi křupany. Děkuju!

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

kukaččí vejce nemohl celý...Ten jed si klidně vem - moc rád ti ho dopřeju, aspoň tady bude od tebe konečně pokoj. Pravda je samozřejmě úplně někde jinde. Dal jsme si pauzu na večeři a na zkouknutí zpráv v tv. Já tady nevisím nonstop, mám taky jinou práci a jiné povinnosti. Už stačí na vysvětlenou?

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Tímhle co si tady teďka...Zalez už s těma svejma sračkama, mě ani druhé to nezajímá !!!

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Mě o fakt nebaví hledat nějaké záhady a hádanky ... Na takovou víru radši kašlu, dopřeju to jiným které to baví.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Zdravím Tě, Mimo. Také..."Přeji mu, aby našel cestu k Bohu. Někdy Bůh dopouští na lidi utrpení!"

Hmm, někdy .... A co ANO a co NE? Co dopouští a co naopak nedopouští? To zjistím kde? A otázku PROČ to zjistím kde? Nikde - kde nic, tu nic. Můžeme si to jen sami vymyslet a tušit. Nic víc.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Bůh mi dá hovno,proto ho...a Alláh dává? :-D

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Jen vše dobré dávat za vinu Bohu, naopak vše zlé dávat za vinu Satanovi. Takové třídění mi příjde poněkud dětinské a naivní. Co když to bylo trošku jinak?

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

přes kukačky(psychiatrii)...Ty jseš ten expert na ty kukačí děti ... že jo? Já si to moc dobře pamatuju!

Né, já nejsem žádná kukačka. To jseš možná ty sám.

Apoštol (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Neseslal je Bůh. Bůh dal lidem svobodnou vůli a DESATERO BOŽÍCH PŘIKÁZÁNÍ. Kromě Boží Trojice je na světě ještě Satan, který dosud vládne! Bůh nám všem slíbil spoutání Satana, toho dávného hada a nepřítele, provazem a řetězy, aby přestal klamat národy GÓGA i MAGÓGA, a uvrhl jej do hořícího jezera! A s ním všechny, kdo páchali nepravosti! Jako poslední bude zničená smrt! ,,Kde je, smrti, tvé vítězství, kde je, smrti, tvá moc!" Potom nastane Království Boží na zemi. Již nebude válek, ani křik, ani bolest. Neboť vše staré pominulo. Hle, všechno tvořím nové!" Tak praví Ježíš Kristus.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Pane Steve jste jasný...Opět místní šašek promluvil :-D ... Myslíš že to někoho zajímá co tady vypouštíš za bláboly? - beztak nejsi ani lékař, natož studovaný :-D Max si na doktora hraješ, jo takovejch je tady víc. např. i Tony.

mima (So, 14. 1. 2017 - 20:01)

stejně mi to hovno...Trochu si protiřečís. Nejdřív obviňujes Boha a pak zase pokřikujes, že Bůh ti nic nedá.
Jen takový dotaz, odkud máš jistotu, že to vše ti seslala náhoda? Máš někde o tom doklad?

mima (So, 14. 1. 2017 - 20:01)

Zdravím Tě, Mimo. Také...Taky posílám pozdravy. Požehnány sobotní večer přeji ?

mima (So, 14. 1. 2017 - 20:01)

Aha,takže všechno to...Špatně pochopeno. Bůh nikdy nic zlého nesesila, nic nemá společného se špatnosti. Ono to funguje asi tak.

Copak Job čti Boha asi za darmo ? Namítal satan Hospodinu. Copak jsi kolem něj, kolem domu a kolem všeho, co má, nepostavil hradbu ze všech stran?.....Zkus ale vztáhnout ruku a sáhnout mu na všechno co má - uvidíš že ti pak bude do očí zlořečit!

Tak dobrá, řekl Hospodin Satanovi. Všechno co má ať je ve tvé moci. Jeho samotného se ale nedotknes.
Job 1kap.

Všechno to zlé dělá ten zlý. Bůh může zabránit a nemusí, Bůh může dovolit tomu zlému, ale taky může postavit hradbu ze všech stran, aby ten zlý neměl přístup k člověku.

Apoštol (So, 14. 1. 2017 - 20:01)

Zdravím Tě, Mimo. Také Steva chápu. Přeji mu, aby našel cestu k Bohu. Někdy Bůh dopouští na lidi utrpení! Zcela určitě to má svou logiku! Tříbí je, jako zlato v ohni. Bůh je Láska! Ježíš pravil:,,Kdo z vás je bez viny, hoď první kamenem!" Všem kameny vypadly z rukou, a všichni odešli!" Jednalo se příběh cizoložné ženy. A jinde v Bibli stojí:,,Nesuďte, abyste nebyli souzeni!"

mima (So, 14. 1. 2017 - 19:01)

Děti, nehadejte se. Já naopak Steve rozumím. Mám podobnou zkušenost. Vychovaná ve dvou světových názorech. Otec, nevěřící, ale byl charakter. Pak jsem se dostala mezi křesťany a byla jsem v šoku, když jsem blíže poznala některých životy. Měla jsem stejné myšlenky jak Steve, ale pak jsem si řekla, kdo by tady byl vítěz. Zase ten zlý. A to já nechci.

Jak můžete někoho hodnotit, když jste nechodili v jeho botách?

A pak je psáno: Já vám však říkám, že každý, kdo se hněvá na svého bratra, bude vydán soudu. Kdokoliv by svému bratru řekl; " Tupče " bude vydán veleradě, a kdokoli by mu řekl: " Blázne " bude vydán pekelnému ohni.

Reklama

Přidat komentář